Η League Phase του Champions League ξεκινάει σήμερα (16/9) για τη σεζόν 2025-26 και το ενδιαφέρον είναι αμείωτο.
Το βράδυ της Τρίτης (16/9), το μενού περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις, με την αρχή να γίνεται σε Ισπανία και Ολλανδία.
Συγκεκριμένα, μετά από 10 χρόνια αναμονής, η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα κάνει την επανεμφάνισή της κόντρα στη δευτεραθλήτρια Αγγλίας, Άρσεναλ, στο «San Mames» (19:45). Την ίδια ώρα, η πρωταθλήτρια Ολλανδίας, PSV Αϊντχόφεν, θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του Βελγίου στο «Phillips Stadium».
Στις 22:00, το ενδιαφέρον κορυφώνεται, καθώς στην εξίσωση μπαίνει η πολυνίκης του Θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, που υποδέχεται στο «Santiago Bernabeu» κόντρα στη Μαρσέιγ. Εξίσου σημαντικό ματς θα γίνει στο «Allianz Stadium» ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ντόρτμουντ, ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση της κατόχου του Europa League, Τότεναμ, απέναντι στη Βιγιαρεάλ.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίζεται την Τετάρτη (17/9) κόντρα στην Πάφο, ωστόσο το ελληνικό στοιχείο δεν λείπει από την 1η αγωνιστική ημέρα του ομίλου, λόγω της παρουσίας του Βαγγέλη Παυλίδη στο Μπενφίκα - Καραμπάγκ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου:
Τρίτη 16/9
Μπιλμπάο-Άρσεναλ (Τρίτη 16/9, 19.45, Cosmote Sport 6)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μαρσέιγ (22.00, Cosmote Sport 2HD)
Γιουβέντους-Ντόρτμουντ (22.00, Cosmote Sport 3HD)
Τότεναμ-Βιγιαρεάλ (22.00, Cosmote Sport 4)
Μπενφίκα-Καραμπάγκ (22.00, Cosmote Sport 5)
Αϊντχόφεν-Ουνιόν (22.00, Cosmote Sport 7)
Τετάρτη 17/9
Σλάβια Πράγας-Μπόντο Γκλιμτ (19.45, Cosmote Sport 6)
Ολυμπιακός-Πάφος (19.45, Cosmote Sport 2 & Μega)
Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00, Cosmote Sport 3HD )
Μπάγερν Μονάχου-Τσέλσι (22.00, Cosmote Sport 4HD)
Παρί Σεν Ζερμέν-Αταλάντα (22.00, Cosmote Sport 5)
Άγιαξ-Ίντερ (22.00, Cosmote Sport 7)
Πέμπτη 18/9
Κλαμπ Μπριζ-Μονακό (19.45, Cosmote Sport 6)
Κοπεγχάγη-Λεβερκούζεν (19.45, Cosmote Sport 7)
Μάντσεστερ Σίτι-Νάπολι (22.00, Cosmote Sport 2HD)
Νιούκαστλ-Μπαρτσελόνα (22.00, Cosmote Sport 3HD)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Καϊράτ Αλμάτι (22.00, Cosmote Sport 4)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γαλατάσαραϊ (22.00, Cosmote Sport 5)
Πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη;
Η ΟΥΕΦΑ έχει γνωστοποιήσει -φυσικά- τη σειρά των αγώνων στις τρεις διοργανώσεις, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Πάφο εντός έδρας, ενώ στην έδρα του θα παίξει και ο ΠΑΟΚ στην 1η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 24/9.
Μια μέρα αργότερα (25/9, 22:00) σκυτάλη θα πάρει ο Παναθηναϊκός με εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις, ενώ στις 2 Οκτωβρίου η ΑΕΚ θα βρεθεί στη Σλοβενία για να μονομαχήσει με την Τσέλιε για την 1η αγωνιστική του Κόνφερενς Λιγκ.