Αθλητικά

Basket League: Έντεκα κρούσματα κορονοϊού στο Λαύριο!

Λαύριο

 

To Λαύριο που αγωνίζεται στη Basket League, είχε μέχρι την Πέμπτη (22/10) τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα και ύστερα από νέα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, προέκυψαν άλλοι επτά που είναι θετικοί στον κορονοϊό!

Έτσι, τα συνολικά κρούσματα στο Λαύριο, φτάνουν τα 11, με τα μέλη της ομάδας που έχουν προσβληθεί, να ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο και να έχουν απομονωθεί.

Μετά την αναβολή του αγώνα της πρεμιέρας με τον Προμηθέα, θα αναβληθεί και το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά

Μπάσκετ: Στο Ηράκλειο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών του 2023!

ellas-me_201129_223857.jpg

Στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών- Γυναικών Κωφών, που είναι προγραμματισμένο για το 2023 ,ύστερα από την απόφαση της DIBF - World of Deaf Basketball.

Θυμίζουμε πως το Ηράκλειο έχει δημιουργήσει ισχυρή παράδοση στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων. Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Κωφών είναι ο Έλληνας Γιάννης Στουφής, και μαζί με τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας που είναι Γερμανός συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά, για την προώθηση της κρητικής υποψηφιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στελέχη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας επιθεώρησαν τα γήπεδα στα «Δύο Αοράκια», στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Λίντο και την Αλικαρνασσό.Την διοργάνωση διεκδικούσε και η Τουρκία.