Αθλητικά

Ατρόμητος: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Ατρόμητος-Λαμία

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι δε βρίσκονται οι Γκαλβάο, Αγκάγιεφ και ο νεαρός Νταβιώτης, που στάθηκε άτυχος στην τελευταία προπόνηση, αποκομίζοντας τέσσερα ράμματα έπειτα από σύγκρουση με συμπαίκτη του.

Στην αποστολή ο Αυστριακός τεχνικός επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές.

Την αποτελούν οι: Μανδάς, Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Οικονομίδης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Σάλομον, Μουνίθ, Ρισβάνης, Τριμμάτης, Μανούσος, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Χαρίσης, Ενσικουλού και Στρούγγης.

 

Αθλητικά

ΟΦΗ: Αγωνία για Ναμπί

Φάση με τον Ναμπί.jpg

Η αγωνία στον ΟΦΗ για τον Αντίλ Ναμπί παραμένει όπως παραμένουν και οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) στο γόνατο,

Ο Ναμπί υποβλήθηκε σε μαγνητική, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, ακόμα δεν ξεκαθαρίζεται σε ικανοποιητικό βαθμό το μέγεθος του τραυματισμού. Ο κυριότερος λόγος είναι ότι στο ίδιο σημείο έχει ξανακάνει χειρουργείο στο παρελθόν και θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να γίνει μια πιο ασφαλή εκτίμηση.

Θα γίνουν κι αύριο μετά το μεσημέρι, νέες εξετάσεις για να μπορούν οι γιατροί να πουν με σιγουριά το μέγεθος του τραυματισμού και να κάνουν πρώτη εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Σε ότι αφορά στον Σαρντινέρο, η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί μια διάταση α’ βαθμού στον δικέφαλο και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά.

Τόσο ο Ναμπί, όσο και ο Σαρντινέρο δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.