Στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, o μέσος της Καραμπάγγ, Ελβιν Μαμέντοφ, προέβη σε μία πολύ... γενναία αθλητική κίνηση στο πλαίσιο της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας, όταν σκοπίμως αστόχησε σε πέναλτι εναντίον της Ίντερ Μπακού μετά από εντολή που πήρε από τον προπονητή του!
Η παράβαση καταλογίστηκε στο 90ό λεπτό, μετά από λάθος του διαιτητή που θεώρησε ότι ο γκολκίπερ της Ίντερ έριξε στο έδαφος παίκτη της Καραμπάγκ.
Αφού ο Μαμέντοφ εκτέλεσε κι αστόχησε, οι ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας τον χειροκρότησαν.
«Ο προπονητής, Γκούρμπαν Γκουρμπάνοφ, μου είπε ότι πρέπει να αστοχήσω», τόνισε ο Μαμέντοφ στο «www.azerisport.com» και πρόσθεσε: «Αυτό ήταν ένα είδος fair play από μας. Τίποτα δεν ήταν εκτός πραγματικότητας. Εάν ήταν πέναλτι δεν θα το είχα χάσει».
Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, Καραμπάγκ, επικράτησε στο παιχνίδι με 2-0.
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.