Ο Νίκολας Χοβέρ είναι ο «κρυφός άσος» που έχει στο τεχνικό επιτελείο η Αρσεναλ ο Μίκελ Αρτέτα. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, είναι η κορυφαία ομάδα στο σκοράρισμα από εκτελέσεις κόρνερ, φάουλ και γενικά στημένων φάσεων σε όλη την Ευρώπη κι αυτό το οφείλει κυρίως στον 43χρονο Γάλλο, γεννημένο στη Γερμανία, τεχνικό. Ο Χοβέρ εντάχθηκε στο δυναμικό της Αρσεναλ το 2021 και κάνει θαύματα με τη δουλειά του στα στημένα, μετατρέποντας ειδικά τα κόρνερ σε... πέναλτι!
Αυτό φάνηκε την Κυριακή (28/9) και στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπου η ομάδα του Λονδίνου νίκησε με ανατροπή τη Νιούκαστλ με 2-1, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις, έχοντας πετύχει και τα δύο γκολ από κόρνερ με τους Μερίνο και Γκάμπριελ.
Με τα δύο αυτά γκολ η Αρσεναλ έφθασε τα 36 γκολ (!) που προήλθαν από εκτέλεση κόρνερ από τη σεζόν 2023-2024, έχοντας συνολικά 15 γκολ παραπάνω από τις ομάδες που ακολουθούν στην σχετική κατηγορία. Τότεναμ και Τσέλσι στο ίδιο διάστημα έχουν πετύχει 21 γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πορτογαλία: Αγώνας διακόπηκε λόγω πυροβολισμού στις κερκίδες