Αθλητικά

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Βέλεθ ο Παναθηναϊκός

Βέλεθ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Φραν Βέλεθ που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη.  Ο 29χρονος αμυντικός ολοκλήρωσε την παρουσία του στον Άρη άδοξα με πρόβλημα τραυματισμού που δεν του επέτρεψε να δώσει το «παρών» στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και κατηφόρισε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Έχοντας ήδη βρεθεί στο Κορωπί από τις προηγούμενες ημέρες για να μπει στο κλίμα, ο Φραν Βέλεθ είναι πλέον κι επίσημα παίκτης του «τριφυλλιού» για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Στον Άρη έμεινε για δυο χρόνια, είχε συνολικά 57 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, 5 τέρματα και 2 ασίστ.

Αθλητικά

ΕΠΟ: Με 14 ομάδες η Σούπερ Λιγκ-Όρισε μπαράζ Ξάνθη–Απόλλων

Ξάνθη - Ατρόμητος

Παρά τις αντιδράσεις των Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για μπαράζ, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τους διπλούς αγώνες μεταξύ της ομάδας από τη Θράκη και της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», για 22 και 29 Αυγούστου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ψήφισε υπέρ των «15» συλλόγων στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν έπιασε τα 3/4 των ψήφων, που απαιτούνταν.

Έτσι, οι Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης θα παλέψουν για μια θέση στη Super League 1, ενώ τέλος οι έδρες των αγώνων, θα οριστούν με κλήρωση.

Η ΕΠΟ δεν ασχοληθηκε με την Super League 2