Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγή στην ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου, μετά από αίτημα του Ολυμπιακού

telikos_kypellou.jpg
 clock 11:09 | 27/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

H ΕΠΟ αναμένεται να κάνει δεκτό  το αίτημα του Ολυμπιακού για  αλλαγή μέρας στη διεξαγωγή του Κυπέλλου, λόγω του Final Four της Ευρωλίγκας. 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά την πρόκριση στο Final Four στο μπάσκετ, κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ για να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο όπου θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή ή την Ξάνθη. 

Σύμφωνα με τη SportDay, η Ομοσπονδία αναμένεται να κάνει δεκτό το αίτημα αυτό με τις πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής να είναι δυο.

Το πρώτο σενάριο είναι ο  αγώνας να πραγματοποιηθεί μία ημέρα πριν (Σάββατο 16 Μαΐου), αλλά την ίδια μέρα υπάρχει ένα σχολικό πρωτάθλημα και ο αγώνας θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο μόνοι αν εκείνοι οι αγώνες γίνουν το πρωί για να πραγματοποιηθεί το βράδυ ο τελικός. 

Το δεύτερο είναι να γίνει ο τελικός έξι μέρες μετά (Σάββατο 23 Μαΐου), ένα σενάριο αρκετά εφικτό με βάση τα σημερινά δεδομένα. 

Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, η οποία δεν αποκλείεται να γίνει και εντός της ημέρας.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis