Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλαγές ετοιμάζει ο Στραματσιόνι στον Παναθηναϊκό

stramatsioni.jpg
 clock 12:16 | 17/11/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι,  θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους όταν θα επιστρέψουν και οι διεθνείς.

Ο Ιταλός προπονητής αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, εφαρμόζοντας  το 4-4-2.

Συγκεκριμένα φέρεται να σκέφτεται να τοποθετήσει τον Πράνιτς ως αριστερό χαφ, μπροστά από τον Νάνο, αλλά και τον Ζέκα δεξιά στη μεσαία γραμμή. Λαγός και ένας εκ των Λουντ ή Αμπέντ έχουν πολλές πιθανότητες για τον άξονα του κέντρου. 

Στιλ στο τέρμα, Βέμερ δεξί μπακ, Ταυλαρίδης και Σάντσεθ θα είναι τα στόπερ, ενώ Καρέλης και Μπεργκ το επιθετικό δίδυμο. 

Ο Μάικλ Εσιέν είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στην αποστολή και να παίξει για κάποια λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν υπολογίζεται ο Τελάντερ που δεν είναι ακόμη έτοιμος. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis