Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αγγλία: Μπόνους 3 εκ. στον Τούχελ αν κατακτήσει το Μουντιάλ
ΤΟΥΧΕΛ
 clock 10:29 | 21/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας. Ο Γερμανός τεχνικός, που στο τέλος της περασμένης σεζόν έφυγε από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά τη θητεία του στην Τσέλσι για ν' αναλάβει τα «τρία λιοντάρια». 

Η συμφωνία ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου με χρονικό ορίζοντα το Μουντιάλ του 2026, που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομοσπονδίας. 

Η πρόσληψη του 51χρονου τεχνικού βάζει τέλος στην αβεβαιότητα που επικρατούσε σχετικά με τη θέση του προπονητή της Εθνικής από το περασμένο καλοκαίρι και την παραίτηση του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά το EURO 2024. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η ομοσπονδία έχει δεσμευτεί να δώσει στον Τούχελ μπόνους τριών εκατ. λιρών αν καταφέρει να οδηγήσει την Εθνική ομάδα στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2026.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Bundesliga: Ο Κέιν κράτησε την Μπάγερν στην κορυφή

Premier League: Επιτέλους νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-1 την Μπρέντφορντ

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis