Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τεχνικό της ομάδας Μίτσελ στην εκπομπή της Ισπανικης τηλεόρασης, «La Goleada» τονίζοντας ότι κάποια στιγμή τον φαντάζεται στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε ερώτηση για το αν ο Μίτσελ θα μπορούσε να γίνει κάποια στιγμή προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί όχι; Ο Μίτσελ κάνει πολύ καλή δουλειά και είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα θα βρίσκεται στη Ρεάλ».
Στη συνέχεια ο Ρομπέρτο αναφέρθηκε στα κρούσματα βίας τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Ελλάδα. «Δεν μας εξέπληξε γιατί στην Ελλάδα γίνονται περισσότερα απ’ ό,τι στην Ισπανία. Είναι ένα μεταβατικό σημείο και ελπίζω να αλλάξει κάτι στο ισπανικό ποδόσφαιρο μετά απ’ αυτό το γεγονός, είναι απίστευτο να παίρνουμε τόσο σοβαρά το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και τίποτα παραπάνω. Αν υπάρχουν γκρουπ οπαδών που θέλουν να περάσουν την πολιτική στο ποδόσφαιρο, θα πρέπει να μείνουν απ’ έξω απ’ αυτό».