Σε θρίαμβο του Ολυμπιακού εξελίχτηκε το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 στο Καραϊσκάκη και ..ανάσαναν μετά τις ήττες από την ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.
Το σκορ άνοιξε στο 6' ο Ιντέγιε και ακολούθησαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μάρτινς(69') και Φορτούνη(78')
Η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 87’ με τον Μπακασέτα, ο οποίος αξιοποίησε λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού κι έκανε το σουτ από μακριά, με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 7’ Ιντέγε, 64’ Μάρτινς, 79’ Φορτούνης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 35’ Μποτία, 59’ Φιγκέιρας – 41’ Μάνταλος, 59’ Πατίτο, 74’ Μπακασέτας
ΔΟΚΑΡΙΑ: 10’ Σεμπά – 87’ Μπακασέτας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία (46’ Βιάνα), Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (69’΄Καμπιάσο), Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης (81’ Ντομίνγκες), Ιντέγε.
ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντιντάκ, Γιόχανσον, Λαμπρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (72’ Πλατέλλας), Μάνταλος, Πατίτο, Μπακασέτας