Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κλείνει Λουτσέσκου η Ξάνθη
Κλείνει Λουτσέσκου η Ξάνθη
 clock 11:29 | 23/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Χρήστου Πανόπουλου για την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης.

Τις τελευταίες ημέρες ήταν γνωστό πως η ακριτική ομάδα συνομιλούσε με ξένο τεχνικό που δεν έχει εργαστεί στην Ελλάδα και όπως φαίνεται αυτός είναι ο 45χρονος Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν προπονητής στη ρουμανική Πετρολούλ Πλοέστι, όπου μετά απο 6 μήνες θητείας απολύθηκε.

Στην καριέρα του μέχρι και σήμερα έχει εργαστεί από το 2009 έως και το 2011 ως ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, στη Ραπίντ Βουκουρεστίου τη σεζόν 2011-2012 και στην Ελ Ζαΐς του Κατάρ τη διετία 2012-2014. Από τον Μάρτιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους δούλεψε, όπως αναφέραμε, στην Πετρολούλ Πλοέστι.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis