Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Και επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Μαμούτε
mamoute.jpg
 clock 14:00 | 13/01/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Μαμούτε, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και κατόπιν ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από την Γκρέμιο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Γκρέμιο, για τον δανεισμό του Γιούρι Σόουζα Αλμέιδα. 

Ο γεννημένος στις 7 Μαΐου 1995 επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του στη βραζιλιάνικη ομάδα το 2011, έχοντας 24 συμμετοχές και τρία τέρματα, ενώ το 2014 δόθηκε δανεικός στη Μποταφόγκο, με τη φανέλα της οποίας έκανε 17 εμφανίσεις. 

Ο Μαμούτε, όπως είναι το προσωνύμιο του, είναι διεθνής με την Κ20 της Βραζιλίας, μετρώντας 12 ματς και τρία γκολ με τη «σελεσάο».

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis