Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

Η Segunda Division αλλάζει ονομασία

genericlaligafootball.jpg

Ο πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τεμπάς, ανακοίνωσε ότι  η Segunda Division θα μετονομαστεί από την επόμενη σεζόν σε «Liga 2».

«Στην πρώτη κατηγορία δεν έχουμε κάποιον σπόνσορα στην ονομασία του πρωταθλήματος, επειδή θεωρούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλύτερα περισσότερες χορηγίες. Έτσι σκεφτήκαμε να αλλάξουμε το όνομα της “Liga Adelante” σε “La Liga 2”», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου και συνέχισε:

«Το στρατηγικό πλάνο που ανέφερα πριν από τρία χρόνια στην Παμπλόνα έχει εκπληρωθεί πλήρως. Έχουμε υγιείς ομάδες που τηρούν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους. Με αυτό το στρατηγικό πλάνο, θα συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα προς τα μπρος και να γίνουμε το καλύτερο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Έχουμε ακόμα αρκετή δουλειά να κάνουμε και χρειαζόμαστε την ενεργή συμμετοχή των φιλάθλων μας. Προτεραιότητά μας για την πρώτη κατηγορία είναι να βελτιώσουμε την άνεση του κόσμου στα γήπεδα».
 

Πολιτική

Μητσοτάκης: Με τους πρωθυπουργούς της Ισπανίας και της Σλοβενίας θα συναντηθεί σήμερα

κυριάκος μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί σήμερα (13:15) με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη συνέχεια, οι δύο πρωθυπουργοί θα κάνουν δηλώσεις. Στις 16:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πέδρο Σάντσεθ θα συμμετάσχουν από κοινού στις εργασίες του Delphi Economic Forum, στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου θα συζητήσουν με τον Florian Eder, δημοσιογράφο του Politico.

Στις 18:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό της Σλοβενίας, Γιάνεζ Γιάνσα. Μετά τη συνάντηση οι δύο ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις.

ειδησεις σημερα 

Self test για μαθητές και εκπαιδευτικούς ως την Τετάρτη – Από Πέμπτη διαθέσιμα για εργαζόμενους

Xανιά: Πυρκαγιά μέσα στη Δημοτική Αγορά - Επί ποδός η Πυροσβεστική

Αύριο πληρώνονται τα 534 ευρώ του Απριλίου