Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την διακοπή του πρωταθλήματος για να προετοιμαστεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Έτσι η "Ένωση" θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο (10/10, 12:00) το οποίο θα γίνει στο προπονητικό της ΑΕΚ στα Σπάτα κεκλεισμένων των θυρών.
Οι δυο ομάδες πριν από λίγες μέρες αναμετρήθηκαν στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ να κερδίζει το ματς με 1-0 και σε λιγότερο απο μια εβδομάδα θα συναντηθούν ξανά αλλά αυτή τη φορά για φιλικό παιχνίδι.
Το επόμενο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ είναι στις 17/10 (20:30) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και του Ατρόμητου στις 18/10 (16:00) στη Βέροια, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.