O γιος του Στέλιου Μανωλά, Κώστας Μανωλάς, είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ.
Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στην "Ένωση" και εν αναμονή της ανακοίνωσης φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα και φωτογραφήθηκε.
O ίδιος δήλωσε αποφασισμένος να χαράξει τη δική του πορεία στον σύλλογο και χαρούμενος που θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.
Ο Κώστας Μανωλάς είναι γιος του μεγάλου αμυντικού της ΑΕΚ τις δεκαετίες ’80 και ’90 Στέλιου Μανωλά και γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1993. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η επαγγελματική του καριέρα πέρασε σε Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε στο www.aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος, διότι επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Έχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ και έχω μνήμες από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο, χωρίς να με “βαραίνει” το όνομα του πατέρα μου. Ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία».