Αθλητικά

Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ

Τεράστιο γκράφιτι για τον ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο

graff1.jpg

Το πρώτο πάθος του, είναι ο ΟΦΗ. Το δεύτερο, το σχέδιο, η ζωγραφική και τα …γκράφιτι!
Ο φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ Κίμων Φρουδάκης, είναι «καλλιτέχνης».
Μετά από αρκετές ώρες δουλειάς, αλλά και…φαντασίας, «στόλισε» το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ, με ένα μοναδικό γκράφιτι το οποίο προκαλεί θαυμασμό, σε όσους το βλέπουν.
Σε αυτήν την ωραία «ζωγραφιά» πέρα από το σήμα του ΟΦΗ αναδεικνύονται και ιδιαίτερα «μηνύματα» για το τι πρεσβεύει ο ΟΦΗ.

graaafsuperaaa.jpg

graaafsuperaaa.jpg, by svoliantopoulos

Στην πραγματικά εντυπωσιακή τοιχογραφία, η οποία είναι 5 μέτρα στο ύψος και 9 στο πλάτος,  πέρα από το σήμα του ΟΦΗ που έχει τον κεντρικό ρόλο, προβάλλονται τα ιδιαίτερα στοιχεία του Κρητικού πολιτικού, όπως η Κνωσός, το κάστρο του Κούλε, ο δίσκος της Φαιστού.
Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο δημιουργός ανέφερε για αυτήν του την πρωτοβουλία ότι «η αγάπη μου για τον ΟΦΗ, αλλά και για το σχέδιο, με οδήγησαν να δημιουργήσω, αυτήν την τοιχογραφία. Ο ΟΦΗ είναι η μεγάλη ομάδα της Κρήτης,  είναι το σήμα κατατεθέν του νησιού μας και εκφράζει πολλά πράγματα πέρα από το αθλητικό κομμάτι.
Για αυτό θέλησα να συνδέσω την κουλτούρα που εκφράζει ο ΟΦΗ και ο κόσμος του, με σημαντικά στοιχεία του Κρητικού πολιτισμού, όπως η Κνωσός, ο δίσκος της Φαιστού, το κάστρο του Κούλε".

graff-2.jpg

graff-2.jpg, by svoliantopoulos

Για την ιδέα της καταστευής του γκράφιτι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Κίμων Φρουδάκης επισημαίνει ακόμη ότι "οταν εξέφρασα την ιδέα στους ανθρώπους του ΟΦΗ, δεν μου αρνήθηκαν, αντίθετα με διευκόλυναν.
Χαίρομαι που το αποτέλεσμα, έχει ικανοποιήσει μέχρι τώρα όσους το έχουν δεί, γιατί είναι σημαντικό σε ένα τόσο όμορφο χώρο, όπως είναι το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, να υπάρχει κάτι ,που να ταιριάζει σε αυτό».

graaafsuper.jpg

graaafsuper.jpg, by svoliantopoulos

Το γκράφιτι βρίσκεται σε ένα τοίχο, δίπλα στο τέταρτο γήπεδο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και ήδη τυγχάνει μεγάλης αποδοχής από τα παιδιά των ακαδημιών του ΟΦΗ, που βγάζουν …αμέτρητες «σέλφι» με φόντο το «δημιούργημα» του Κίμωνα Φρουδάκη!

Αθλητικά

Super league: "Καμπάνες" στα στελέχη της ΑΕΚ για την επίθεση στον διαιτητή Φωτιά

ΟΦΗ ΑΕΚ

Με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδο για έναν μήνα τιμωρήθηκαν τα στελέχη της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, Παναγιώτης Κονέ, Γιάννης και Χρήστος Παπαδημητρίου από το πρωτοβάθμιο όργανο της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για τη φραστική επίθεση στον διαιτητή Βασίλη Φωτιά, στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Επιπλέον, ο Γιάννης Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ (και η ΑΕΚ με 7.500 ευρώ) και έναν μήνα απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια

Η υπόθεση που αφορά στον ΟΦΗ αναβλήθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χάντμπολ: «Είναι πολύ θετικό που θα παίξουμε στο Ηράκλειο» λέει ο ομοσπονδιακός προπονητής

Σάκκαρη: Με την Μαρτίντσοβα στα προημιτελικά της Οστράβα

ESPA BANNER