Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χωρίς Μέσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες!

mesi_xrysh_mpala.jpg
 clock 18:57 | 02/02/2016
writer icon newsroom ekriti.gr

Είναι πλέον οριστικό.Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα λάβει μέρος στη διοργάνωση του Ρίο ντε Τζανέιρο, τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Το επιβεβαίωσε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Εθνικής Αργεντινής και υπεύθυνος της Ολυμπιακής ομάδας, Χεράρδο Μαρτίνο, διευκρινίζοντας ότι ο κορυφαίος αστέρας της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να ξεκουραστεί, δεδομένου ότι το καλαντάρι της «αλμπισελέστε» περιλαμβάνει τη δέσμευση για τους προκριματικούς του Κόπα Αμέρικα, τον Ιούνιο, αλλά και τη συνέχεια των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, που θα ξαναρχίσουν τον επόμενο Σεπτέμβριο.

«Ο Μέσι δεν θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα ήταν πάρα πολύ γι' αυτόν» εξήγησε ο «Τάτα» Μαρτίνο και πρόσθεσε: «Αναμένουμε το Κόπα Αμέρικα, τους Αγώνες στο Ρίο και στη συνέχεια τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, χωρίς να ξεχνάμε τις υποχρεώσεις με την ομάδα του».

Ο «ψύλλος», που θα συμπληρώσει 29 χρόνια ζωής τον Ιούνιο, θα μπορούσε να κληθεί από τον Μαρτίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, ως ένας από τους τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο δεν λείπει από τη συλλογή του Λιονέλ Μέσι, καθώς οκτώ χρόνια πριν, στο Πεκίνο, οδήγησε την Αργεντινή στην κορυφή του ποδοσφαιρικού τουρνουά των Αγώνων της Κίνας (2008), με τη νίκη 1-0 επί της Νιγηρίας στον τελικό. Το μοναδικό γκολ του τελικού είχε σημειώσει ο Άνχελ Ντι Μαρία στο 58΄, από μαγική ασίστ του Μέσι.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis