Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ και της εθνικής Γερμανίας, Μάρκο Ρόις σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας "Bild'', καλείτε να πληρώσει το ποσό των 540.000 ευρώ, καθώς έχει δεχτεί πέντε κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα από το 2011, ενώ στην πορεία οι αρχές συνειδητοποίησαν πως δεν είχε καν δίπλωμα.
"Αποφάσισα να πάρω αυτό τον δρόμο, αλλά σήμερα δεν μπορώ να καταλάβω τους λόγους που το έκανα", αναφέρει ο Ρόις
"Σήμερα ξέρω ότι ήμουν αφελής και ήταν ηλίθιο αυτό που έκανα. Έχω πάρει το μάθημά μου και αυτό δεν θα συμβεί ποτέ ξανά", τόνισε ο Ρόις.
Ο Γερμανός διεθνής άσος θα πληρώνει 180.000 το μήνα για να ξεχρεώσει το πρόστιμο, ενώ άμεσα θα ξεκινήσει μαθήματα σε σχολή οδηγών για να έχει νόμιμα το δίπλωμα.