Skip to main content
ΑΠΟΨΕΙΣ

Καληνύχτα, παππού Παπούλια

Καληνύχτα, παππού Παπούλια
 clock 19:27 | 28/07/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας (γεννήθηκε στις 4/6/1929) αντιστασιακός από τα παιδικά του χρόνια (σε ηλικία 12 ετών κατά των Γερμανών κατακτητών και σε ηλικία 38 ετών κατά της Χούντας) αφού υπέγραψε –ως Πρόεδρος- τα πολυάριθμα προεδρικά διατάγματα νομοθετικού περιεχομένου (δηλαδή τα «αποφασίζουμε και διατάζουμε» της συγκυβέρνησης , που φτωχοποίησαν τους Έλληνες και τους οδήγησαν στην εξαθλίωση), στις πρόσφατες δηλώσεις του για της 40η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας , παραδέχεται ότι «η Δημοκρατία έχει υποχωρήσει» κι ότι αυτός σεβόμενος το θεσμικό του ρόλο ως Πρόεδρος και τις υποχρεώσεις του προς το Σύνταγμα , υπέγραφε όλες τις νομοθετικές πράξεις που του έστελναν από την κυβέρνηση , γιατί έτσι έπρεπε να πράξει.

Το γεγονός , ότι με την υπογραφή αυτών των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου , επεβλήθη αυτή η άνευ προηγουμένου οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων, η εξαθλίωσή τους και η φτωχοποίησή τους καθώς και η κατάφωρη παράβαση άρθρων του Συντάγματος , μάλλον δεν λέει τίποτα για τον ηλικιωμένο Πρόεδρο. Ο οποίος το μόνο –μάλλον- που τον ενδιαφέρει είναι (κατά δήλωσή του) η εξάντληση της θητείας του.

Εμείς , λόγω της ηλικίας του (έκλεισε τα 85 και τους ευχόμαστε να τα 100στήσει) το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι «καληνύχτα παππού, Παπούλια»

 

Αντώνης Καπελαρίδης 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis