Υλικά
- 1/4 κιλού περίπου γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
- 8-10 μπανάνες
- 1 κουτί κονσέρβα κομπόστα βερύκοκκο
- 2-3 φλυτζάνια τσαγιού κρέμα σαντιγύ
- Στρώνετε τα μπισκότα και τα ξεκολλάτε προσεχτικά.
- Στρώνετε σε γυάλινη πιατέλα εκείνα που έχουν επάνω την κρέμα (η κρέμα να είναι προς τα επάνω και στην πιατέλα να ακουμπούν τα μπισκότα).
- Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και κόβετε κάθε μία σε 3 οριζόντιες φέτες.
- Στρώνετε τις φέτες επάνω στα μπισκότα και επάνω στις μπανάνες στρώνετε μία παχειά στρώση μπισκότα
- Ανοίγετε το κουτί της κονσέτβας και με ένα πηρούνι πιάνετε ένα - ένα βερύκοκκο και τοποθετείτε επάνω στα μπισκότα, έτσι ώστε μαζί με το βερύκοκκο να πέφτει στα μπισκότα και ελάχιστο σιρόπι.
- Στρώνετε όλη την επιφάνεια και τα πλάγια της τούρτας με την υπόλοιπη σαντιγύ και βάζετε στο ψυγείο σας να μείνει 8 - 10 ώρες (καλύτερα είναι να την ετοιμάζετε από την προηγούμενη μέρα).
- Γίνεται θαυμάσια και είναι πολύ εύκολη και δροσιστική