Υλικά
- 1 κουτί κρέμα Μόρφατ
- 1 κουτί γάλα εβαπορέ άγλυκο
- 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
- 1 φλιτζ. του καφέ λικέρ μαρασκίνο
- 3/4 φλιτζ. τσαγιού φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
- 2-3 σταγόνες χρώμα φιστικιού
- Ανοίγετε το κουτί, αδειάζετε την κρέμα σε ένα μπολ και την χτυπάτε με ένα μίξερ χειρός ή σύρμα ή βαρύ πιρούνι.
- Προσθέτετε λίγη λίγη τη ζάχαρη ενώ χτυπάτε συνεχώς.
- Αρχίζετε να ρίχνετε λίγο λίγο το γάλα και τέλος το μαρασκίνο με τις σταγόνες του χρώματος.
- Συνεχίζετε το χτύπημα ώσπου το μίγμα να γίνει αφράτο και να διπλασιασθεί σε όγκο.
- Ρίχνετε τότε το φιστίκι, ανακατεύετε καλά και βάζετε το μπολ στη κατάψυξη.
- Γυρίζετε το διακόπτη στον ανώτατο βαθμό για 5-6 ώρες και κατόπιν τον επαναφέρετε στην συνηθισμένη ψύξη.