Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Παγωτό φιστίκι

Παγωτό φιστίκι
 clock 06:36 | 05/08/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 1 κουτί κρέμα Μόρφατ
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ άγλυκο
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη
  • 1 φλιτζ. του καφέ λικέρ μαρασκίνο
  • 3/4 φλιτζ. τσαγιού φιστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
  • 2-3 σταγόνες χρώμα φιστικιού

  • Ανοίγετε το κουτί, αδειάζετε την κρέμα σε ένα μπολ και την χτυπάτε με ένα μίξερ χειρός ή σύρμα ή βαρύ πιρούνι.
  • Προσθέτετε λίγη λίγη τη ζάχαρη ενώ χτυπάτε συνεχώς.
  • Αρχίζετε να ρίχνετε λίγο λίγο το γάλα και τέλος το μαρασκίνο με τις σταγόνες του χρώματος.
  • Συνεχίζετε το χτύπημα ώσπου το μίγμα να γίνει αφράτο και να διπλασιασθεί σε όγκο.
  • Ρίχνετε τότε το φιστίκι, ανακατεύετε καλά και βάζετε το μπολ στη κατάψυξη.
  • Γυρίζετε το διακόπτη στον ανώτατο βαθμό για 5-6 ώρες και κατόπιν τον επαναφέρετε στην συνηθισμένη ψύξη.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis