Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ομελέτα με κιμά

Ομελέτα με κιμά
 clock 06:21 | 20/09/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 6 αυγά
  • 4 κουταλιές γάλα ή νερό
  • 5 κουταλιές βούτυρο
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού κιμάς έτοιμος
  • αλάτι, πιπέρι

  • Ετοιμάζουμε τον κιμά, δηλαδή τον καβουρδίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λίγο βούτυρο.
  • Του προσθέτουμε λίγη ντομάτα και 1/2 φλυτζάνι νερό και τον αφήνουμε να βράσει τελείως και να πιει το ζουμί του (μπορεί να μας έχει περισσέψει από άλλο φαγητό).
  • Ετοιμάζουμε την ομελέτα όπως συνήθως και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά.
  • Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά, στρώνουμε στην επιφάνεια την ομελέτας τον κιμά, τη διπλώνουμε προσεκτικά στα δύο και τη σερίρουμε ζεστή σε πιατέλα.
  • Τη συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και μία σαλάτα
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis