Υλικά
- 6 αυγά
- 4 κουταλιές γάλα ή νερό
- 5 κουταλιές βούτυρο
- 1 φλυτζάνι τσαγιού κιμάς έτοιμος
- αλάτι, πιπέρι
- Ετοιμάζουμε τον κιμά, δηλαδή τον καβουρδίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λίγο βούτυρο.
- Του προσθέτουμε λίγη ντομάτα και 1/2 φλυτζάνι νερό και τον αφήνουμε να βράσει τελείως και να πιει το ζουμί του (μπορεί να μας έχει περισσέψει από άλλο φαγητό).
- Ετοιμάζουμε την ομελέτα όπως συνήθως και ψήνουμε σε σιγανή φωτιά.
- Τραβάμε το τηγάνι από τη φωτιά, στρώνουμε στην επιφάνεια την ομελέτας τον κιμά, τη διπλώνουμε προσεκτικά στα δύο και τη σερίρουμε ζεστή σε πιατέλα.
- Τη συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και μία σαλάτα