Skip to main content
ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Μπαρμπούνια στο φούρνο

Μπαρμπούνια στο φούρνο
 clock 07:00 | 21/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Υλικά

  • 6-8 μεγάλα μπαρμπούνια
  • 4 κρεμμύδια
  • 2 κουτ. σούπας θυμάρι, δεντολίβανο και άνηθο ψιλοκομμένο
  • 4 κουτ. σούπας λάδι
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • μαϊντανός
  • αλάτι-πιπέρι

  • Καθαρίζετε και πλένετε τα ψάρια.
  • Καθαρίζετε τα κρεμμύδια και τα κόβετε σε στρογγυλές φέτες.
  • Τοποθετείτε τα ψάρια σε ένα πυρίμαχο και στενόμακρο ταψί.
  • Τα αλατίζετε και ρίχνετε πάνω τα αρωματικά βότανα.
  • Τοποθετείτε τα κρεμμύδια έτσι ώστε να καλύψουν την επιφάνεια των ψαριών.
  • Ρίχνετε το λάδι και το λεμόνι και τα ψήνετε στο φούρνο 25 λεπτά.
  • Σ΄αυτό το διάστημα ραντίζετε με ένα κουτάλι τα ψάρια, με το ζουμί που είναι στο ταψί.
  • Μόλις ψηθούν τα πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και τα σερβίρετε αμέσως.
google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2024 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis