Υλικά
- 250 γρ. λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 1 καρότο τριμμένο
- 50 γρ. σταφύλι άσπρο κομμένο στη μέση χωρίς κουκούτσια
- 6 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό
- ψιλοκομμένο μαϊντανό
- αλάτι
- πιπέρι
Για το ντρέσινγκ:
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 6 κουτ. σούπας ξύδι
- 1/2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1/4 κουτ. γλυκού ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
- Βάζετε το λάχανο σε ένα μπολ και προσθέτετε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το καρότο και τα σταφύλια.
- Ετοιμάζετε το ντρέσινγκ. Ρίχνετε όλα τα υλικά μαζί με το αλάτι και το πιπέρι σε ένα βάζο με βιδωτό καπάκι και το ανακινείτε δυνατά ώσπου να αναμειχθούν καλά.
- Αναμειγνύετε το ντρέσινγκ με το γιαούρτι σε ένα άλλο μπολ και αλατοπιπερώνετε.
- Προσθέτετε τα λαχανικά και ανακατεύτε καλά.
- Μεταφέρετε τη σαλάτα σε ένα μπολ σερβιρίσματος και τη γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.