Υλικά
Υλικά για έξι άτομα:
- 2 Φλυτζάνια τσαγιού γαρίδες βρασμένες και ψιλοκομμένες
- 2 Φλυτζάνια τσαγιού μαγιονέζα
- 1/2 Φλυτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 6 Ολόκληρες γαρίδες βρασμένες αλλά ακαθάριστες
- 1 Αυγό βρασμένο και ψιλοκομμένο
- 2 Κουταλιές κέτσαπ
- 1 Κουταλιά φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 Κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Αλάτι, πιπέρι, κάπαρη
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε στη μαγιονέζα την κέτσαπ και την ενώνετε με την κρέμα γάλακτος. Ρίχνετε τις γαρίδες, το αυγό, τα κρεμμυδάκια και τον μαϊντανό και ανακατεύετε καλά το μείγμα. Γεμίζετε μ' αυτό 6 μπολ, στρώνετε καλά την επιφάνεια με λίγη σάλτσα και γαρνίρετε με μια ολόκληρη γαρίδα και λίγη κάπαρη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν δεν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως, θα βάλετε το μπωλ με το μείγμα στο ψυγείο και θα το σερβίρετε στα ατομικά μπωλ, λίγη ώρα πριν από το φαγητό.