Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 11:25
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

ΑΝΕΛ: "Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον ...τη μίζα"

ΑΝΕΛ: "Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον ...τη μίζα"

ανεξαρτητοι ελληνες

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σε ανακοίνωσή τους, υπό τον τίτλο "Κάποιοι έκαναν ιδεολογία και καθήκον ...τη μίζα", για δηλώσεις Αθανασίου, αναφέρουν ότι «ξύπνησαν οι χειρότεροι εφιάλτες του ελληνικού λαού στο άκουσμα της θέσης της ΝΔ και του κ. Μπάμπη Αθανασίου, ότι η "μίζα" (δωροδοκία και ξέπλυμα κ.λ.π.) είναι, δήθεν, μέσα στα καθήκοντα των υπουργών!»

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επαναφέραμε εδώ και 15 ημέρες, με αίτημά μας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Πρόταση Απλού Ερμηνευτικού Νόμου (κατά το άρθρο 77 του Συντάγματος) που είχαμε καταθέσει τον Φεβρουάριο του 2018, με την οποία θα διευκρινίζεται το αυτονόητο, δηλαδή ότι η δωροδοκία και το «ξέπλυμα» βρίσκονται εκτός των καθηκόντων των πολιτικών αξιωματούχων, ώστε χωρίς ασυλίες και παραγραφές όλοι να δικάζονται στον φυσικό δικαστή τους» προσθέτει η ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται: «η ΝΔ ήδη έχει ταχθεί κατά μιας τέτοιας διάκρισης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ απλώς δεν προχώρησε την, από τον Φεβρουάριο 2018, κατατεθειμένη πρότασή μας με την αιτιολογία, ότι επίκειται η Συνταγματική Αναθεώρηση, όπου όμως η σχετική πρόταση απερρίφθη».

«Εάν τώρα και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ "κωφεύσει" στη λαϊκή απαίτηση, τότε - δυστυχώς για την ελληνική κοινωνία - κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν θα συγκαταλέγεται στις κοινωνικές δυνάμεις, που επιθυμούν την κάθαρση, την επάνοδο της εντιμότητας και των ηθικών αξιών στο επίκεντρο» καταλήγει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε επίσης. . .

Το χρονικό της Συμφωνίας των Πρεσπών για την επίλυση του επί περίπου τρεις δεκαετίες ονοματολογικού ζητήματος και το...
Είχαν και τις ...κόντρες τους οι εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής . Συγκεκριμένα, η διαφωνία υπήρξε για τον...
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 62%. Σύμφωνα με τα...