Σάββατο 20 ΑΠΡ 2019 21:33
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Γεννηματά: Απροετοίμαστο το ΕΣΥ ακόμη και για την εποχική γρίπη

Γεννηματά: Απροετοίμαστο το ΕΣΥ ακόμη και για την εποχική γρίπη

fofi-gennimata.jpg

Τα νοσοκομεία λειτουργούν στο «κόκκινο», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ έκανε επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση, εν μέσω του «συναγερμού» για τη γρίπη.

«Η κυβέρνηση τα θυσιάζει στον βωμό των πλεονασμάτων. Δοκιμάζεται η αξιοπρέπεια των ασθενών και των εργαζομένων. Και το χειρότερο ζωές κινδυνεύουν. Ήδη υπάρχουν θύματα. Φάνηκε ότι το σύστημα είναι απροετοίμαστο ακόμη και για να αντιμετωπίσει την εποχική γρίπη», τόνισε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Και κανείς δεν μπορεί να λέει για ανθρώπινες ζωές πως δεν τρέχει και τίποτα», συμπλήρωσε, κάνοντας έμμεση αναφορά σε δήλωση του Παύλου Πολάκη, η οποία προκάλεσε αίσθηση. Αναφερόμενος στην έξαρση της γρίπης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε «Δεν είναι και καμία καταστροφή, για να μην τρελαθούμε δηλαδή».

«Για εμάς η αναγέννηση του ΕΣΥ είναι σημαία. Η δική μας παράταξη το δημιούργησε, εμείς ξέρουμε και μπορούμε να το ξαναβάλουμε μπροστά προς όφελος των Ελλήνων πολιτών», τόνισε ακόμη η κ. Γεννηματά. 

Διαβάστε επίσης. . .

Στη Λιβαδειά μιλάει αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στη Λιβαδειά σε εκδήλωση που...
Στην Πάτρα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο των περιοδειών του ανά την Ελλάδα, ενόψει των εκλογών. Ο πρωθυπουργός μιλά...
Συμπληρώνονται φέτος 52 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου , αποτέλεσμα της αγαστής συνεργασίας του...