Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 08:05
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Ένας 27χρονος θέλει να μηνύσει τους γονείς του επειδή τον... γέννησαν

Ένας 27χρονος θέλει να μηνύσει τους γονείς του επειδή τον... γέννησαν

samoyel708.jpg

Ενας 27χρονος από την Ινδία, σκοπεύει να μηνύσει τους γονείς του, επειδή τον... γέννησαν χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Πρόκειται για τον Ραφαέλ Σάμουελ, ο οποίος όπως υποστηρίζει, έχει τέλεια σχέση με τους γονείς του. Ο νεαρός άνδρας ο οποίος κατάγεται από το Μουμπάι, έχει ασπαστεί τη φιλοσοφία του αντιναταλισμού, που εναντιώνεται στη γέννηση νέων βρεφών στην ανθρώπινη κοινωνία για ηθικοφιλοσοφικούς λόγους.

Ο Σάμουελ πιστεύει πως τα παιδιά δεν πρέπει να γεννιούνται για να ευχαριστιούνται οι γονείς τους κι ότι δεν πρέπει να υποφέρουν στη ζωή. Το κίνημα του αντιναταλισμού κερδίζει συνεχώς έδαφος στην Ινδία, καθώς οι νέοι άνθρωποι αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο στην κοινωνική πίεση να αποκτήσουν παιδιά.

Μιλώντας στο «The Print», ο 27χρονος είπε: «Αγαπώ τους γονείς μου, κι έχουμε υπέροχη σχέση, αλλά με έκαναν για δική τους χαρά και ευχαρίστηση. Η ζωή μου είναι καταπληκτική, αλλά δεν βρίσκω το λόγο να βάλω άλλη μια ζωή στη διαδικασία του να πάει σχολείο και να αποκτήσει μια αξιόλογη καριέρα, ειδικά όταν δεν το ζήτησε να γεννηθεί».

Ο Σάμουελ, έχει μια σελίδα στο Facebook που λέγεται Nihilanand, και η οποία έχει εκατοντάδες ακόλουθους, όπου συχνά αναρτά υλικό σχετικά με τον αντιναταλισμό.

Διαβάστε επίσης. . .

Ένα κορίτσι που το 1974 ήταν περίπου 7-8 χρονών αναζητεί Τούρκος αξιωματικός , ο οποίος κατά τη διάρκεια της εισβολής στη...
Ασανσέρ. Μια πολύ σημαντική εφεύρεση που χρησιμοποιούμε καθημερινά...