Skip to main content
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Καμίνι το νότιο τμήμα του νησιού

παραλία
 clock 07:10 | 23/08/2026
writer icon newsroom ekriti.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα Κυριακή 23/8/2026 στην Κρήτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι - βορειοδυτικοί 4 με 5 και μετά το μεσημέρι τοπικά 6 μποφόρ

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 και στη νότια Κρήτη 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε βίντεο με την εξέλιξη του καιρού από το meteo

Δείτε την πρόγνωση για όλη τη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες, οπότε στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και κατά τόπους στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 38 με 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κρίσιμο χειρουργείο για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε εκτός υπηρεσίας

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis