Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 08:19
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Αυτός είναι ο μικρός που γεννήθηκε στο πλοίο για Κρήτη (βίντεο - φωτο)

Αυτός είναι ο μικρός που γεννήθηκε στο πλοίο για Κρήτη (βίντεο - φωτο)

μωρο ανεκ

Ο μικρός ήταν βιαστικός και γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα, μέσα στο πλοίο της γραμμής, από Πειραιά για Χανιά, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, και ενώ η τετραμελής οικογένειά του, ταξίδευε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Χανιά όταν η 35χρονη επιβάτιδα που ήταν 7 μηνών έγκυος ένιωσε έντονους πόνους και έπρεπε άμεσα να γεννήσει κάτι που έγινε μέσα στο πλοίο.

μωρο ανεκ

μωρο ανεκ, by meropi

Ο καπετάνιος του «Ελευθέριος Βενιζέλος» Ανδρέας Γασπαράτος, μίλησε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο και αναφέρθηκε στο διαφορετικό δρομολόγιο που αναγκάστηκε να ακολουθήσει λόγω του πρόωρου τοκετού.

καπετάνιος

καπετάνιος, by renas

(Ο καπετάνιος του "Ελευθέριος Βενιζέλος Ανδρέας Γασπαράτος)

Ο κ. Γασπαράτος άλλαξε ρότα και προσέγγισε στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο, ώστε μητέρα και βρέφος να παραληφθούν από ασθενοφόρο και να διακομιστούν στο τοπικό κέντρο υγείας.

μωρο ανεκ

μωρο ανεκ, by meropi

Στη συνέχεια και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νησί, ταξίδεψαν με ελικόπτερο ενώ το βρέφος λόγω της πρόωρης κύησης θα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα, μένοντας σε θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" για δύο μήνες.

μωρο ανεκ

μωρο ανεκ, by meropi

Η 35χρονη, πολύ ψύχραιμη, καθώς έχει την εμπειρία, από άλλους 4 τοκετούς, δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και ανέφερε πως πρότεινε στον καπετάνιο να γίνει ο ανάδοχος του νέου μέλους της οικογένειάς της, γεγονός που ο κ. Γασπαράτος δέχθηκε.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Διαβάστε επίσης. . .

Συνεχίζεται σήμερα για 2η μέρα το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο για τη Δια Βίου Μάθηση με τίτλο: «Συνέργειες για την προώθηση της...
Ενω όλα έδειχναν ότι η λυση για τη λαική αγορά στην οδό Παρασκευοπούλου, φαινόταν δρομολογημένη, ειχαμε την προειδοποίηση -...
Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί ...