Πέμπτη 19 ΙΟΥ 2018 10:36
 • Ηρακλειο
  28°C
 • Χανια
  25°C
 • Ρεθυμνο
  27°C
 • Λασιθι
  28°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Πότε μπαίνει σε λειτουργία το νέο σύστημα κλιματισμού στο αεροδρόμιο

Ηράκλειο: Πότε μπαίνει σε λειτουργία το νέο σύστημα κλιματισμού στο αεροδρόμιο

Αεροδρομιο Ηρακλειου

Στην τελική φάση έχουν μπει οι εργασίες στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», με στόχο την άμεση παράδοση του!
Η επέκταση του αεροδρομίου φυσικά δεν είναι το μοναδικό έργο που είναι στο πλάνο, αλλά και σημαντικές επιμέρους διαδικασίες, όπως είναι το θέμα του κλιματισμού, αλλά και μια σειρά άλλων μικρών, ουσιαστικών παρεμβάσεων.
Στόχος φυσικά ειναι να βελτιωθεί η εικόνα του αεροδρομίου Ηρακλείου, ακριβώς τη στιγμή που θα αρχίσει να κορυφώνεται η κίνηση του. Στο πλαίσιο αυτό μπαίνει σε φάση υλοποίησης και το θέμα του κλιματισμού του αεροδρομίου..
Ενα ζήτημα, το οποίο είχε προκαλέσει αλγεινή εντύπωση και πάμπολλα αρνητικά σχόλια, ήταν αυτό με το παλιό σύστημα κλιματισμού της μεγάλης αίθουσας του αεροδρομίου. 
Ήδη, συμφωνα με πληροφορίες,  έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα αναδειχθεί ο ανάδοχος άμεσα, ώστε το έργο να ξεκινήσει τις επόμενες μέρες, με στόχο την άμεση τοποθέτηση του (στις αιθουσε των αφίξεων και των αναχωρήσεων), ώστε οι συνθήκες που θα επικρατούν εντός των χώρων του αερολιμένα να είναι οι ιδανικές.
Οι εργασίες συνολικά αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί ως τις 30 Απρίλη, ημέρα κατα την οποία - συμφωνα με πληροφορίες- θα έρθει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, για να εγκαινιάσει τους νέους χώρους του αεροδρομίου.

Ανδρέας Κριτσωτάκης

Διαβάστε επίσης. . .

Τετράωρη στάση εργασίας για σήμερα από τις 11:40 έως τις 15:40 και Γενική Συνέλευση έξω από το εργοστάσιο, οι εργαζόμενοι...
Στις 22 Ιουλίου η Εκκλησία μας τιμά την Μνήμη της Αγίας ενδόξου Μυροφόρου και Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής και...
Η Σητεία είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη , Οι κάτοικοι του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή...