Δευτέρα 25 ΜΑΡ 2019 18:01
 • Ηρακλειο
  17°C
 • Χανια
  18°C
 • Ρεθυμνο
  17°C
 • Λασιθι
  16°C
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Χάνεται το μέτρημα με τις λακκούβες... (φωτογραφίες)

Ηράκλειο: Χάνεται το μέτρημα με τις λακκούβες... (φωτογραφίες)

λακκούβες ηράκλειο

Πολλή συζήτηση έγινε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου, που καλεί τους δημότες να αναφέρουν λακκούβες και κακοτεχνίες ώστε να αναλάβει δράση η τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Με δεδομένο ότι το Ηράκλειο είναι ένα απέραντο λακκουβοδρόμιο, η ανακοίνωση προκάλεσε σχόλια στο διαδίκτυο και ανάρτηση δεκάδων φωτογραφιών από λακκούβες, που μετά και τις πρόσφατες βροχές, ξεπρόβαλαν ακόμα πιο απειλητικές και επικίνδυνες για οδηγούς και πεζούς.
Ο κ. Νίκος Φλεμετάκης με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη και στον Λευτέρη βαρδάκη του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, παραθέτει φωτογραφίες και το ακόλουθο κείμενο:

λακκούβες ηράκλειο, by renas

Σας επισυνάπτω φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξα και οι οποίες δείχνουν τις φθορές  που δημιουργήθηκαν στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Δρακοντοπούλου .
Μια μεγάλη λακκούβα ,αλλά και μικρότερες.

λακκούβες ηράκλειο, by renas

Οι  νεοδημιουργηθείσες  λακκούβες είναι επικίνδυνες  για πεζούς,  δικυκλιστές και οχήματα.
Όπως αντιλαμβάνεστε η επικινδυνότητα  είναι μεγαλύτερη τις νυκτερινές ώρες ιδιαίτερα για πεζούς και δικυκλιστές.
 

λακκούβες ηράκλειο, by renas

Προσωπικά σας συγχαίρω για τις ευαισθησίες σας  στα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν ,όχι μόνον  οι  Δημοτικές Υπηρεσίες ή και οποιεσδήποτε άλλες,  αλλά ιδιαίτερα οι κάτοικοι  της πόλης αυτής .
 

λακκούβες ηράκλειο, by renas

Όταν ο καθένας μας  εμφορείται, διακατέχεται από αυτού του είδους τις ευαισθησίες και συναισθήματα, είναι δεδομένη η πολιτισμική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης όχι μόνον των γηγενών δημοτών, αλλά και εκείνων που φιλοξενούνται και είναι κάτοικοι της πόλης  αυτής. Γιατί αυτή η Πόλη φιλοξενεί  αρκετούς  δημότες άλλων δήμων.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Νίκος Φλεμετάκης
 

 

Διαβάστε επίσης. . .

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος. Το χρονοδιάγραμμα που έχουμε θέσει με την κοινοπραξία των εργοληπτών, από τη στιγμή που θα...
Το μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας Ηρακλείου Γιώργου Βλαχάκη για την 25η Μαρτίου: Η ιστορική επέτειος της «25ης Μαρτίου...
Απαράδεκτη πράξη χαρακτήρισε την επίθεση στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολακη, ο υπουργός Μεταφορών και...