Τρίτη 14 ΑΥΓ 2018 18:39
 • Ηρακλειο
  28°C
 • Χανια
  30°C
 • Ρεθυμνο
  29°C
 • Λασιθι
  28°C
Ekriti.gr Logo

Κανονικά στις 25 Αυγούστου η έναρξη της Super League

Κανονικά στις 25 Αυγούστου η έναρξη της Super League

superl-1.jpg

Κανονικά στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League. 
Πριν από τη διεξαγωγή της σημερινής κλήρωσης οι Αλέξης Κούγιας και Γιώργος Σπανός μετέβησαν στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής για να συναντηθούν με τον Νίκο Παππά και τον Γιώργο Βασιλειάδη, αφού η πλευρά των 9 ΠΑΕ ζητούσε εγγυήσεις για το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με τη Nova. 
Αυτό συμβαίνει γιατί οι 9 ΠΑΕ που έχουν υπογράψει με το συνδρομητικό δεν έχουν εξασφαλισμένο το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου (είναι 1+1), κάτι όμως που ισχύει για τις 7 ομάδες που συμφώνησαν με την ΕΡΤ. 
Για να υπογράψουν την προκήρυξη οι 9 ΠΑΕ ζητούσαν, λοιπόν, από την κυβέρνηση τη δέσμευση ότι αν δεν ισχύσει για οποιοδήποτε λόγο ο δεύτερος χρόνος με τη NOVA να πάνε «πακέτο» στην ΕΡΤ. 
Ο Αλέξης Κούγιας που εκπροσωπούσε αυτές τις ομάδες που έχουν συμφωνήσει με τη Nova έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε και έτσι υπογράφηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και έτσι οδεύουμε κανονικά στη σέντρα στις 25 Αυγούστου. 
Μάλιστα, στην προκήρυξη προβλέπεται υποβιβασμός τριών ομάδων και άνοδος μίας από τη δεύτερη κατηγορία, αν και αυτό όπως φαίνεται θα το αποφασίσει η ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση: 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις: 

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15) 

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

Διαβάστε επίσης. . .

Ξεπέρασε την περιπέτεια με τηνυγεία του, ο Ρονάλντο, ο οποίος είχε μπει στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής πνευμονίας. Έπειτα...
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Λουκέρνη γιατον τρίτο...
Αποφασισμένος να πετύχει στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος για τη νέα...