Παρασκευή 18 ΙΑΝ 2019 07:44
 • Ηρακλειο
  8°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  9°C
 • Λασιθι
  8°C
Ekriti.gr Logo

Επίσημη πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου

Επίσημη πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τις ακαδημίες ποδοσφαίρου

nikidandalis.jpg

Επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανάληψη των ακαδημιών ποδοσφαίρου κατέθεσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου.
Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΟΦΗ, έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αρκετές συζητήσεις με όλο το φάσμα του ΟΦΗ και τη Δευτέρα (14/5) παραβρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο οποίο και ανέλυσε το πλάνο του, σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου.
Η πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου αφορά στη χρήση του τετάρτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το οποίο γίνονται ενέργειες να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, στην χρήση του τρίτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και του γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απέναντι απο το Carrefour, για το οποίο υπάρχει πλάνο αξιοποίησης.
Απόφαση σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925
Για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το θέμα αυτό, ούτε έχει ληφθεί απόφαση. Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε γνωστό στο Νίκκι Παπαβασιλείου, ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς στη νέα εποχή των υποδομών, θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία Ερασιτένη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Για το σκοπό αυτό θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο διοικήσεων, αλλά και του Νίκκι Παπαβασιλείου, προκειμένου να γίνει συζήτηση για το θέμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου.
Δανδάλης: «Το βλέπω θετικά»
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης ανέφερε μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου, ότι «από την πρώτη στιγμή την έχω δεί θετικά.
Ο Νίκος ξέρει τι σημαίνει ΟΦΗ, αλλά κυρίως είναι ένα άνθρωπος που λείπει από τις ακαδημίες του ΟΦΗ.
Εχει σπουδάσει και έχει μελετήσει το αντικείμενο και μπορεί να μεταφέρει στο σωματείο μας αυτή τη δύναμη.
Εύχομαι να μπορέσουμε να βγάλουμε δικά μας παιδιά, τα επόμενα χρόνια, κάτι που είναι για μένα μονόδρομος».
Νίκκι Παπαβασιλείου: «Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ»
Με τη σειρά του ο Νίκκι Παπαβασιλείου, τόνισε ότι «είναι τιμή μου που βρέθηκα στο συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να καταθέσω την πρόταση μου και να αναλύσω τις σκέψεις μου στο θέμα των ακαδημιών. Από το 2009 που δούλεψα προπονητής στην ομάδα, είχα δώσει το πλάνο μου πάνω σε αυτό. Η θέση μου ήταν πάντα, ότι η ομάδα πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στις ακαδημίες για να είναι βιώσιμη.
Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ και έχουμε στόχο να δουλέψουμε επαγγελματικά.
Είναι δύσκολο εγχείρημα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μου».
Να τονιστεί ότι στην πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου, όπως διευκρίνησε ο ίδιος, δεν υπάρχει όπως είχε δημοσιοποιηθεί η διεκδίκηση ποσού από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σε περίπτωση που επιλεγεί κάποιος παίκτης από την ακαδημία για να γίνει επαγγελματίας, στην πρώτη ομάδα.
Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, στην συζήτηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ με τον παλαίμαχο άσο.

Διαβάστε επίσης. . .

Η σεμιναριακή άμυνα του Ολυμπιακού απλοποίησε το έργο των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι επικράτησαν άνετα με 71-57 της Κίμκι στο...
Από καθαρή τύχη δεν συνέβη κάποιος σοβαρός τραυματισμός το βράδυ της Τρίτης στο κολυμβητήριο Χανίων όταν ένα τμήμα από το...
Στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το Δειλινό έχασε 80-61 από τον Βούρειο...