Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 01:32
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Ο Ηλίας Λυγερός στο ekriti.gr για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Ο Ηλίας Λυγερός στο ekriti.gr για την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

ηλίας λυγερός

Την πρώτη του δήλωση αναφορικά με το αποτέλεσμα της συνεδρίασης και την απόφαση της ΝΕ Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει τη Λιάνα Σταρίδα, έκανε στο ekriti.gr ο Ηλίας Λυγερός.

Συγκεκριμένα η δήλωσή του κ. Λυγερού στο ekriti είναι η εξής:

Οι  ενεργοί πολίτες και εγώ από τις  7 Νοεμβρίου δηλώσαμε την συμμετοχή μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η συνεπής και δημιουργική παρουσία μας σε όλη την προηγούμενη θητεία οι προτάσεις, το πρόγραμμα μας, η ενότητα της παράταξης μας και ο καθαρός αυτοδιοικητικός της  χαρακτήρας, εκτιμήθηκε από τους Δημότες που στήριξαν, στηρίζουν  και συμμετέχουν μαζικά και ενεργά σε αυτή μας την προσπάθεια.  

Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με βάση τους σχεδιασμούς μας. Η ανταπόκριση των δημοτών που τελικά είναι και ο μοναδικός μας κριτής είναι  έντονη, ζεστή και αποτελεί σημαντική δύναμη σε αυτή μας την προσπάθεια. O ρόλος των ενεργών  πολιτών θα είναι πρωταγωνιστικός.

Διαβάστε επίσης. . .

Το χρονικό της Συμφωνίας των Πρεσπών για την επίλυση του επί περίπου τρεις δεκαετίες ονοματολογικού ζητήματος και το...
Είχαν και τις ...κόντρες τους οι εσωκομματικές διαδικασίες στο Κίνημα Αλλαγής . Συγκεκριμένα, η διαφωνία υπήρξε για τον...
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης επανεξελέγη γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, με ποσοστό 62%. Σύμφωνα με τα...