Πέμπτη 20 ΣΕΠ 2018 19:31
 • Ηρακλειο
  25°C
 • Χανια
  25°C
 • Ρεθυμνο
  25°C
 • Λασιθι
  25°C
Ekriti.gr Logo

Γαβρόγλου: Δε δέχεται να τους συναντήσει

Γαβρόγλου: Δε δέχεται να τους συναντήσει

γαβρόγλου

Ο Συλλογος Ιδιοκτητών Κεντρων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου, ζητά επιτακτικά να συναντήσει εδώ και καιρό τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, όμως αυτό - όπως καταγέλλουν- δεν έχει καταστεί δυνατόν!

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των τοπικών Συλλόγων του κλάδου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας ως Υπουργός δεν έχει, δυστυχώς, καταστεί εφικτή συνάντηση εκπροσώπων μας μαζί σας.

Επειδή συνεχίζονται να λαμβάνονται αποφάσεις για θέματα τα οποία μας αφορούν άμεσα και μάλιστα χωρίς καμία διαβούλευση, παρακαλούμε εκ νέου για ορισμό συνάντησης προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας τις επ’ αυτών θέσεις του κλάδου», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή, με τους ίδιους να αναμένουν ακόμη την απαντηση του Υπουργού, ο οποίος δε δέχεται να τους συναντήσει.
Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε το λόγο...

Διαβάστε επίσης. . .

Για πλημμελείς ελέγχους της τροχαίας αναφορικά με την απαγόρευση διέλευσης βαρέων αυτοκινήτων σε παράδρομους των Εθνικών...
Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση των υποψήφιων περιφερειαρχών που θα στηρίξει στις εκλογές του Μαΐου του 2019...
Άστραψε και βρόντηξε κατά της Λούκας Κατσέλη ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης...