Κυριακή 20 ΜΑΪ 2018 22:21
Ekriti.gr Logo

Γαβρόγλου: Δε δέχεται να τους συναντήσει

Γαβρόγλου: Δε δέχεται να τους συναντήσει

γαβρόγλου

Ο Συλλογος Ιδιοκτητών Κεντρων Ξένων Γλωσσών Ηρακλείου, ζητά επιτακτικά να συναντήσει εδώ και καιρό τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, όμως αυτό - όπως καταγέλλουν- δεν έχει καταστεί δυνατόν!

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των τοπικών Συλλόγων του κλάδου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας σας ως Υπουργός δεν έχει, δυστυχώς, καταστεί εφικτή συνάντηση εκπροσώπων μας μαζί σας.

Επειδή συνεχίζονται να λαμβάνονται αποφάσεις για θέματα τα οποία μας αφορούν άμεσα και μάλιστα χωρίς καμία διαβούλευση, παρακαλούμε εκ νέου για ορισμό συνάντησης προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας τις επ’ αυτών θέσεις του κλάδου», αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή, με τους ίδιους να αναμένουν ακόμη την απαντηση του Υπουργού, ο οποίος δε δέχεται να τους συναντήσει.
Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε το λόγο...

Διαβάστε επίσης. . .

Εθνική προσβολή θεωρεί ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης το θράσος όπως λέει των Σκοπίων να...
Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ημερίδα-συνέδριο που διοργανώνει η ΝΔ...
Ο Νίκος Τόσκας διαβεβαίωσε τον Γιάννη Μπουτάρη ότι η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να οδηγηθούν στη...