Σάββατο 20 ΟΚΤ 2018 22:09
 • Ηρακλειο
  21°C
 • Χανια
  19°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  21°C
Ekriti.gr Logo

Του έστειλε… 65.000 sms μετά το ένα και μοναδικό ραντεβού

Του έστειλε… 65.000 sms μετά το ένα και μοναδικό ραντεβού

εμμονικη

Το ραντεβού που κλείστηκε μέσω μια διαδικτυακής πλατφόρμας γνωριμιών, σίγουρα δεν είχε την κατάληξη που περίμεναν οι δύο εμπλεκόμενοι. Το ραντεβού γρήγορα μετατράπηκε σε παρακολούθηση, απειλές, εμμονή από την πλευρά της γυναίκας σύμφωνα με την αστυνομία της Αριζόνα των ΗΠΑ.

εμμονικη

εμμονικη, by meropi

"Ένιωσα ότι βρήκα την αδελφή ψυχή μου" είπε η 31χρονη Jacqueline Claire Ades, στους δημοσιογράφους.

"Πίστευα ότι θα κάναμε ότι και ο υπόλοιπος κόσμος και θα παντευόμασταν και όλα θα πήγαιναν τέλεια. Αλλά δεν συνέβη αυτό"

εμμονικη

εμμονικη, by meropi

Αυτό που συνέβη σύμφωνα με την αστυνομία είναι ότι η 31χρονη του έστειλνε εκατοντάδες μηνύματα κάθε μέρα, μερικές φορές ακόμα και 500 την ημέρα. Συνολικά, του έστειλε 65.000 μηνύματα.
Μάλιστα, όταν ένας δημοσιογράφος ρώτησε για τα μηνύματα, του απάντησε πως της φαινόταν μικρός ο αριθμός και πίστευε ότι είχε στείλει παραπάνω.

Η κατηγορούμενη μία ημέρα που ο "αγαπημένος" της έλειπε από το διαμέρισμά του, μπήκε μέσα και απόλαυσε ένα μπάνιο στο σπίτι του. Ο ίδιος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε από το σύστημα ασφαλείας και τις κάμερες που είχε τοποθετήσει και ειδοποίησε την αστυνομία. Ενώ, να σημειωθεί ότι είχε κάνει ήδη δύο φορές καταγγελία στην αστυνομία, όταν είχε δει το αυτοκίνητό της παρκαρισμένο απέναντι από το σπίτι του.

Όταν η αστυνομία έψαξε το αυτοκίνητό της, βρήκαν ένα μεγάλο μαχαίρι. Ενώ, ο άνδρας που επέλεξε να κρατήσει την ανωνυμία του, δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μετά το περιστατικό, στα οποία του έλεγε "ξέρεις ότι θα έκανα μπάνιο στο αίμα σου".

Διαβάστε επίσης. . .

Αντιμέτωπη με ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο περιστατικό είναι η αστυνομία στην Καλιφόρνια, καθώς ερευνά αναφορές ότι μια μαθήτρια...
Καταπιεσμένος «ετεροφυλόφιλος, ομοφυλόφιλος και με σαδομαζοχιστικές τάσεις»...
Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως 18 χρόνια φυλάκισης είναι ο ντελιβεράς που έφτυσε πίτσα πριν την παραδώσει σε πελάτη. Το...