Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 07:44
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Μυστήριο με την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε τον Ηρακλειώτη

Μυστήριο με την αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε τον Ηρακλειώτη

σφαιρα

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση με την αδέσποτη σφαίρα που δέχθηκε στον ώμο ένας άνδρας, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου στο Γάζι. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που δέχθηκε τη σφαίρα ήταν μαζί με τον αδελφό του. Την ώρα που είχαν βγει από το αυτοκίνητο για να μπουν στο σπίτι του, ένιωσε ένα κάψιμο στον αριστερό ώμο για να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι δέχθηκε βολίδα όπλου.

Έσπευσε στο εφημερεύον νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησε. 
Την ίδια ώρα οι Αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος σε αυτή την υπόθεση συλλέγοντας κάθε στοιχείο που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο ίδιος ο άνδρας κατέθεσε ότι την ώρα εκείνη δεν άκουσε κάποιον πυροβολισμό, τουλάχιστον σε κοντινή απόσταση. Εκτιμάται από τις Αρχές ότι η βολίδα μπορεί να προήλθε από μακρινή απόσταση με συνέπεια το μεγάλο ύψος που είχε πάρει, να τον τραυματίσει.
Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι δεν υπάρχουν μαρτυρίες πολιτών που να λένε ότι ακούστηκε κάποιος πυροβολισμός την ώρα εκείνη. 

Διαβάστε επίσης. . .

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μία τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός...
Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...