Πέμπτη 21 ΜΑΡ 2019 05:37
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Ο Βασίλης και η πρωτοποριακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας

Κρήτη: Ο Βασίλης και η πρωτοποριακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας

Βασίλης Παπαδημητρίου

Μία πρωτοποριακή ηλεκτρονική πλατφόρμα eεύρεσης εργασίας δημιούργησε πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Παπαδημητρίου, φοιτητής του ΤΕΙ Κρήτης στο Τμήμα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ο Βασίλης, με καταγωγή από τη Χαλκίδα, έκανε τη διαφορά και προσδοκά η πλατφόρμα του να βοηθήσει τους Έλληνες στη μάχη που δίνουν εδώ και χρόνια με το τέρας της ανεργίας.

To iHireYou.gr είναι μία νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα η οποία έχει ως αντικείμενο την άμεση εύρεση εργασίας αλλά και την άμεση εύρεση προσωπικού. Η φιλοσοφία του iHireYou είναι αντίθετη με αυτής των αγγελιών. Οι εργαζόμενοι δημιουργούν το επαγγελματικό τους προφίλ και οι εταιρείες-εργοδότες μπορούν να βρουν το κατάλληλο άτομο που ψάχνουν για την κάλυψη μιας θέσης, χωρίς να χάνουν χρόνο. Μέσα από το iHireYou έχουν πλήρη γνώση για τα προσόντα κάθε υποψήφιου εργαζόμενου.
Το iHireYou δεν απευθύνεται μόνο στα άτομα που ψάχνουν δουλειά, απευθύνεται και σε άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν μία νέα επαγγελματική καριέρα και σε άτομα που θα ήθελαν να αναδείξουν το επαγγελματικό τους προφίλ στο διαδύκτιο αποτελεσματικά.

Είναι μία καινοτομία στο χώρο εύρεσης εργασίας εξελιγμένη με τα τελευταία πρότυπα τεχνολογίας. Το στοιχείο που χαρακτηρίζει το iHireYou πρωτοποριακό είναι η αμεσότητα που προσφέρει μεταξύ εταιρείας και υποψήφιου εργαζόμενου αλλά παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε άτομα τα οποία δεν έχουν κάποια εκπαίδευση να βρουν εργασία άμεσα, σε καθημερινά ειδικά επαγγέλματα.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στις εταιρείες-εργοδότες άμεσης επικοινωνίας με τους υποψήφιους εργαζόμενους μέσω ζωντανής συνομιλίας,βιντεοκλήσης αλλά και φωνητικής κλήσης με τη χρήση VoIP, κάτι το οποίο υπάρχει κατά αποκλειστικότητα μόνο στο iHireYou και σε κανένα άλλο site εύρεσης εργασίας.Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία ή ο εργοδότης έχει πλήρη εικόνα για τον υποψήφιο εργαζόμενο. 

Διαβάστε επίσης. . .

Με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη, τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής (2014-2018), συνεδρίασε σήμερα (20/3) το Δημοτικό...
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης σε τηλεοπτική συνέντευξη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την πληροφορία...
Νέα τραγωδία συγκλονίζει την Κρήτη καθώς λίγες ώρες μετά την υπόθεση με τον 17χρονο μαθητή στη Σητεία ο οποίος έβαλε τέλος...