Δευτέρα 10 ΔΕΚ 2018 01:44
 • Ηρακλειο
  14°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  14°C
 • Λασιθι
  14°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Φέρε πανιέρι κάστανα πανιέρι λεπτοκάρυα και φέρε και γλυκό κρασί να πιουν τα παλληκάρια

Κρήτη: Φέρε πανιέρι κάστανα πανιέρι λεπτοκάρυα και φέρε και γλυκό κρασί να πιουν τα παλληκάρια

xalkiadakis-me-iperifania-3.jpg

Δεκέμβριος! Ο μήνας των Χριστουγέννων, της οικογένειας, της γιορτής και της χαράς! Και φυσικά, ο μήνας κατά τον οποίο συνεχίζεται το αποκλειστικό αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια», από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, έχοντας στο επίκεντρο καλούδια της Κρήτης. Ένα αφιέρωμα που αναδεικνύει την απίστευτη δυναμική των Κρητικών παραγωγών, που μπορούν όχι μόνο να προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα, αλλά να τα ταξιδεύουν και σε όλο τον κόσμο κατακτώντας περίοπτες θέσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ και των καταστημάτων τροφίμων.

xalkiadakis-me-iperifania-2.jpg, by lamprakis

Το αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια», από τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, είναι επικεντρωμένο αυτή την περίοδο τα αφεψήματα, τους συσκευασμένους καφέδες, τα αλλαντικά και τις γλυκιές μυζήθρες, καθώς και στα κρητικά κρασιά. Τα κρασιά του τόπου μας που κατακτούν το ένα βραβείο μετά το άλλο, που καταφέρνουν να χωρέσουν σε ένα μπουκάλι γεύσεις και αρώματα της Κρητικής φύσης και έχουν καταστήσει τους Κρητικούς παραγωγούς, μάστορες της οινοποίησης με διεθνή αναγνώριση.

xalkiadakis-me-iperifania-1.jpg, by lamprakis

Γι’ αυτό και στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, παρουσιάζονται περισσότερες από 200 ετικέτες 29 παραγωγών και οινοποιείων όλης της Κρήτης, με τον επισκέπτη να μπορεί να διαλέξει τη γεύση, το χρώμα και το άρωμα που ταιριάζει στον δικό του ουρανίσκο και τις διατροφικές συνήθειες. Πρόκειται για κρασιά που μπορείτε να απολαύσετε σε κάθε περίσταση, αλλά και να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα στις ειδικές συσκευασίες – δώρου που θα βρείτε στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης. Για δε τους πιο απαιτητικούς, η άκρως ενημερωμένη κάβα του σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX της Νέας Αλικαρνασσού επιφυλάσσεις πολλές, ευχάριστες εκπλήξεις.

kalathia_doron_3.jpg, by lamprakis

Μαζί με τα κρητικά κρασιά, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης παρουσιάζονται αλλαντικά, γλυκιές μυζήθρες, συσκευασμένοι καφέδες και αφεψήματα, όλα φτιαγμένα από Κρητικούς παραγωγούς, με προσφορές και εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 30%, αλλά και με γευστικές δοκιμές σε επιλεγμένα καταστήματα. 

kalathia_doron_2.jpg, by lamprakis

Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια» – το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου – έρχεται να προστεθεί στις δράσεις υποστήριξης και τόνωσης της Κρητικής οικονομίας από την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια εμπιστοσύνης και υπερηφάνειας! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων – τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!

kalathia_doron_1.jpg, by lamprakis

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. στα προϊόντα της Κρήτης, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia

Διαβάστε επίσης. . .

Ο Δήμος Ηρακλείου , τον Μάρτιο του 2017, ξεκίνησε ένα μεγάλο πρόγραμμα κομποστοποίηση ς, με την δωρεάν διανομή 701...
Σοβαρό ατύχημα με έναν από τους ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους που σαρώνουν το ύποπτο πλοίο που ακινητοποιήθηκε...
Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στο Ηράκλειο για την ολική πεζοδρόμηση του σταυρού της πόλης που σε λίγο καιρό θα έχει αλλάξει...