Τετάρτη 20 ΦΕΒ 2019 06:17
 • Ηρακλειο
  8°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  9°C
 • Λασιθι
  8°C
Ekriti.gr Logo

Κρήτη: Ανακοινώσεις και...υπογραφές Σπίρτζη για το ΒΟΑΚ

Κρήτη: Ανακοινώσεις και...υπογραφές Σπίρτζη για το ΒΟΑΚ

ΒΟΑΚ

«Έπεσαν» οι υπογραφές από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη μετά τη σχετική απόφαση αναφορικά με τις διαδικασίες για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, η οποία συνεχίζει λέγοντας αναλυτικά ότι: «Η έγκριση δέσμευσης ποσού 744.000 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και διάθεσης ισόποσης πίστωσης σε βάρος του ενάριθμου έργου 2017ΣΕ07100013 της ΣΑΕ 071 για τη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου για την υποβοήθηση της Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με σύμβαση παραχώρησης Δ16 στη διενέργεια δημοσίων διεθνών διαγωνισμών ανάθεσης συμβάσεων για τα έργα:

(Α) Μελέτη-κατασκευή-χρηματοδότηση-λειτουργία-συντήρηση-εκμετάλλευση του τμήματος του ΒΟΑΚ Χανιά-Ηράκλειο.
(Β) Μελέτη-κατασκευή-χρηματοδότηση-λειτουργία και συντήρηση τμήματος του ΒΟΑΚ Χερσόνησος-Νεάπολη με ΣΔΙΤ.

Επιλογή ανοιχτής διαδικασίας δημοπράτησης σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν.4412/2016 με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα προσφορά μόνο βάσει τιμής σύμφωνα με το άρθρο 86 του Ν.4412/2016 μέσω ΕΣΗΔΗΣ.

Έγκριση τεύχους διακήρυξης ανοιχτής διαδικασίας για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Ανάθεση της προετοιμασίας και διεξαγωγής του διαγωνισμού στη Δ/νση Συγκοινωνιακών Υποδομών με σύμβαση παραχώρησης.

«Οι πολίτες γνωρίζουν ποιοι φέρουν την ευθύνη για τη στασιμότητα των αναγκαίων έργων της Κρήτης, ποιοι άφησαν τον τόπο μας εκτός των μεγάλων υποδομών και ποιος βγάζει την χώρα από την κρίση με αξιοπρέπεια και σεβασμό στις ανάγκες της κοινωνίας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης. . .

Ανατροπή, αλλαγές αλλά και εκπλήξεις σε επίπεδο νομόύ Ηρακλείου έκρυβαν οι τοποθετήσεις - μετακινήσεις των Ταξιαρχών της...
Δύο αποστρατείες και μία προαγωγή έβγαλαν οι κρίσεις που συνεχίστηκαν στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή. Στο Νομό Χανίων...
Στα δύο κόπηκε σήμερα η οδός Αστρινάκη (πρώην Εμμανουήλ Ξάνθου) μετά την επικίνδυνη κατολίσθηση που σημειώθηκε. Σύμφωνα με...