Τετάρτη 12 ΔΕΚ 2018 13:58
 • Ηρακλειο
  12°C
 • Χανια
  13°C
 • Ρεθυμνο
  12°C
 • Λασιθι
  12°C
Ekriti.gr Logo

Έψαλαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο

Έψαλαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο

imra.kalanta.xristougennwn.2017_3.jpg

Αρκετοί άνθρωποι της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων, που διακρατούν τα ζώπυρα της Πίστεως και τον Ορθόδοξο Πολιτισμό μας, επισκέφθηκαν και εφέτος τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο, για να του ψάλουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων, τόσο στα Γραφεία όσο και στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως.
 

imra.kalanta.xristougennwn.2017_4.jpg

imra.kalanta.xristougennwn.2017_4.jpg, by mpeka

Ειδικώτερα, τα κάλαντα στον Επίσκοπό μας έψαλαν:
 

imra.kalanta.xristougennwn.2017_7.jpg

imra.kalanta.xristougennwn.2017_7.jpg, by mpeka

Την Τετάρτη 20ή Δεκεμβρίου 2017, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί του Συλλόγου «ΑΓΑΠΗ».
Την Πέμπτη 21η Δεκεμβρίου 2017, χορωδία του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, παρόντος και του Διοικητού της «V ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΡΗΤΩΝ», Ταξίαρχου Γρηγορίου Κοκολάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο κ. Ευγένιο για να του ευχηθεί για τις Εορτές, συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή της Μεραρχίας κ. Στυλιανό Σαριδάκη και τον Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Ρεθύμνης κ. Αλέξανδρο Παπαδάκη.
 

imra.kalanta.xristougennwn.2017_2.jpg

imra.kalanta.xristougennwn.2017_2.jpg, by mpeka

Την Παρασκευή 22α Δεκεμβρίου 2017, έψαλαν τα κάλαντα: α) μαθητές του 1ου Λυκείου Ρεθύμνου μαζί με καθηγητές τους, β) οπλίτες του 547 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού με επικεφαλής τον Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Ρεθύμνης, Αντισυνταγματάρχη κ. Αλέξανδρο Παπαδάκη, γ) μαθητές του «Αρσανείου» 5ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου Ρεθύμνου, μαζί με καθηγητές τους και τον Παν. Αρχιμ. Ευφραίμ Μανουσάκη, Ηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίου Γεωργίου Αρσανίου, και δ) μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου, συνοδευόμενοι από διδασκάλους τους.
 

imra.kalanta.xristougennwn.2017_5.jpg

imra.kalanta.xristougennwn.2017_5.jpg, by mpeka

Τέλος, το πρωί του Σαββάτου 23ης Δεκεμβρίου 2017, μετά την Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου για την Εορτή των εν Κρήτη Αγίων Δέκα Μαρτύρων, τον Επίσκοπό μας κ. Ευγένιο επισκέφθηκαν και του έψαλαν τα κάλαντα μαθητές του Κατηχητικού Σχολείου της Ενορίας Αγίας Φωτεινής Κουμπέ πόλεως Ρεθύμνης, μαζί με τους γονείς τους και τον εφημέριό τους Αιδεσ. Πρωτ. Δημήτριο Αμπανάβα.
 

imra.kalanta.xristougennwn.2017_6.jpg

imra.kalanta.xristougennwn.2017_6.jpg, by mpeka

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος ευχαρίστησε όλους για την αγάπη και τις ευχές τους, αντευχήθηκε ευφρόσυνα και αληθινά Χριστούγεννα και τους προσέφερε διάφορες εκδόσεις της Μητροπόλεως, μεταξύ των οποίων και το Εγκόλπιο Ημερολόγιο για το έτος 2018, το οποίο είναι αφιερωμένο στον εκ Ρεθύμνης Όσιο Ιγνάτιο τον Σιναΐτη.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Με συμπτώματα δηλητηρίασης βρέθηκε χθες ένας γυπαετός στην περιοχή του Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα με την υπεύθυνη της Ζωόφιλης...
Ανατροπή στην υπόθεση με το φορτηγό πλοίο σημαίας Συρίας που εδώ και μέρες έχει οδηγηθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου και που...
Την ερχόμενη Άνοιξη αναμένονται τα επίσημα εγκαίνια για το νέο δρομολόγιο της Κρήτης από την Αγία Γαλήνη και τη Γαύδο...