Κυριακή 17 ΦΕΒ 2019 07:47
 • Ηρακλειο
  10°C
 • Χανια
  10°C
 • Ρεθυμνο
  10°C
 • Λασιθι
  10°C
Ekriti.gr Logo

Στην Κρήτη ο Σπίρτζης για το αεροδρόμιο Καστελίου - Πότε υπογράφεται η σύμβαση

Στην Κρήτη ο Σπίρτζης για το αεροδρόμιο Καστελίου - Πότε υπογράφεται η σύμβαση

σπίρτζης

Την προσεχή εβδομάδα, αναμένεται στο Ηράκλειο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίτζης, ο οποίος θα υπογράψει τη σύμβαση παραχώρησης του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι στην κοινοπραξία «Ariadne Airport Group», στην οποία συμμετέχουν η ΤΕΡΝΑ και η ινδική GMR Airports Limited.
Τα σχέδια να "πέσουν" οι υπογραφές μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα "ναυάγησαν" εξαιτίας της συζήτησης και της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Μετά την υπογραφή, η σύμβαση θα κυρωθεί από τη Βουλή, και σύμφωνα με τον σχεδιασμό, τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.
Την ιδια ώρα προβληματίζει το θέμα των αποζημιώσεων των κατοίκων, οι περιουσίες των οποίων θα απαλλοτριωθεί για την κατασκευή του έργου, θέμα στο οποίο επανήλθε, με ερώτησή του ο Βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μία τα ξημερώματα μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της 3ης ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό ενός...
Ξεκίνησε η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ...