Παρασκευή 23 ΦΕΒ 2018 22:43
 • Ηρακλειο
  13°C
 • Χανια
  14°C
 • Ρεθυμνο
  13°C
 • Λασιθι
  13°C
Ekriti.gr Logo

Οι πρώτες απαντήσεις για την "ομίχλη" που σκέπασε το Ηράκλειο

Οι πρώτες απαντήσεις για την "ομίχλη" που σκέπασε το Ηράκλειο

atmoi2.jpg

Τις πρώτες εκτιμήσεις για το φαινόμενο που νωρίτερα ανησύχησε τους Ηρακλειώτες αφού ολόκληρη η πόλη είναι μετατραπεί σε ένα θολό τοπίο, μετέφερε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Γιάννης Τζανοκωστάκης. 

Όπως λέει, κατά την διάρκεια της αυτοψίας που έγινε στη μονάδα τουβλοποιίας στη Βιομηχανική Περιοχή, διαπιστώθηκε από τους πυροσβέστες ότι το νέφος που σκέπασε το Ηράκλειο, φαίνεται να προήλθε από την καύση του φίλτρου στην υψικάμινο της μονάδας και συμπληρώνει ότι ουδεμία σχέση έχει με καύση πλαστικού υλικού υλικού. 

Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησηχυτικό ή τοξικό, επισημαίνει στο ekriti ο κ. Τζανοκωστάκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λέει επίσης, βρίσκεται στο χώρο και ρίχνει συνεχώς νερό στην υψικάμινο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, τα τηλεφωνήματα των Ηρακλειωτών τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και στο Ράδιο Κρήτη, έπεφταν βροχή καθώς κανείς δεν ήξερε τι προκάλεσε αυτό το νέφος. Μάλιστα, πολλοί πίστευαν ότι κάπου έχει ξεσπάσει πυρκαγιά.

Διαβάστε επίσης. . .

Μια παράσταση σύγχρονου χορού από μαθητές 10 σχολείων της Αθήνας και των Χανίων, που επιβεβαιώνει με τον πιο δημιουργικό...
Ακόμα ένας θάνατος στους δρόμους του νησιού!
Με σύμμαχο την κοινωνία προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος ήταν ο...