Κυριακή 21 ΑΠΡ 2019 13:50
 • Ηρακλειο
  16°C
 • Χανια
  16°C
 • Ρεθυμνο
  16°C
 • Λασιθι
  15°C
Ekriti.gr Logo

Μπακογιάννη στο Ράδιο Κρήτη: Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο στον Δήμο Ηρακλείου

Μπακογιάννη στο Ράδιο Κρήτη: Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο στον Δήμο Ηρακλείου

ντόρα_μπακογιάννη_ράδιο_κρήτη

Εκ διαμέτρου διαφορετική άποψη για τη στήριξη του Γιάννη Κουράκη στις εκλογές του Μαΐου στον Δήμο Ηρακλείου, πήρε η Ντόρα Μπακογιάννη σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξή της στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο.

"Η εντολή του Κυριάκου για όλη την Ελλάδα είναι μία "δεν επιλέγουμε, δεν παρεμβαίνουμε στους Δήμους". Η ΝΔ δεν στηρίζει κανέναν υποψήφιο δήμαρχο, φεύγει από τη λογική των χρισμάτων στους δήμους και αφήνει τους πολίτες να αποφασίσουν, οι οποίοι έχουν άποψη για την καθημερινότητά τους και μπορούν να αποφασίσουν".

Η κ. Μπακογιάννη, εξέφρασε τη στήριξή της στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, και είπε ότι ντρέπεται ως Κρητικιά,  που η περιφέρεια Κρήτης είναι 10η σε απορροφητικότητα κονδυλίων.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά, εκτίμησε ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στην Κρήτη, και όπως σημείωσε, με κρητικό πρωθυπουργό, θα πάρει τη θέση που της αξίζει σε υποδομές, ανάπτυξη και απορροφητικότητα κονδυλίων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στο Ράδιο Κρήτη:
 

Tags: 

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟ ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ, by ekriti newsportal

Διαβάστε επίσης. . .

Ένα βασικό μετεωρολογικό χαρακτηριστικό του φθινοπώρου και του χειμώνα που πέρασε (Οκτώβριος 2018-Μάρτιος 2019), ήταν ο...
Μέσα από εγκαίνια σημαντικών έργων υποδομών, ορισμένων εκ των οποίων η Κρήτη περίμενε να δει για δεκαετίες, η κυβέρνηση...