Πέμπτη 21 ΜΑΡ 2019 19:59
 • Ηρακλειο
  16°C
 • Χανια
  16°C
 • Ρεθυμνο
  15°C
 • Λασιθι
  16°C
Ekriti.gr Logo

Με Βαγγελιώ Σχοιναράκη η ΝΔ στον Δήμο Ηρακλείου;

Με Βαγγελιώ Σχοιναράκη η ΝΔ στον Δήμο Ηρακλείου;

βαγγελιώ σχοιναράκη

Όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αποκτά το προεκλογικό σκηνικό, τέσσερις μήνες πριν την εκλογική αναμέτρηση σε Δήμους και Περιφέρειες.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ekriti.gr, οι συζητήσεις του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με την πρώην Νομάρχη Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, και, σύμφωνα με την κατάσταση που διαμορφώνεται αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν ότι το κόμμα βρήκε τον "εκλεκτό" του υποψήφιο, στο πρόσωπο της πρώην Νομάρχου.
Η θητεία της κ. Σχοιναράκη στη Νομαρχία, χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη, και μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τα τεκταινόμενα στην τοπική αυτοδιοίκηση, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει, αυτή τη φορά, διεκδικώντας τον Δήμο Ηρακλείου. 
Τονίζουμε ότι η ρευστότητα του πολιτικού σκηνικού και οι γενικότερες "ζυμώσεις" δεν αποκλείουν ανατροπές στις όποιες, τελικές αποφάσεις, κομμάτων και υποψηφίων.
Παράλληλα υπενθυμίζουμε ότι ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έχει επανειλημμένως τονίσει ότι η επιλογή για τον Δήμο θα είναι πρόσωπο - έκπληξη. 
Απομένει να δούμε αν πρόκειται για τη Βαγγελιώ Σχοιναράκη.

 

Διαβάστε επίσης. . .

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης για τέταρτη συνεχή χρονιά, συμμετείχε με τις επιχειρήσεις – μέλη της, στη...
Τον πολυτάλαντο καλλιτέχνη Σπύρο Χαιρέτη βράβευσε στην αποψινή του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου. Πρόκειται...
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στο λιμάνι του Ηρακλείου εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο. Το απαγορευτικό...