Τρίτη 23 ΟΚΤ 2018 14:39
 • Ηρακλειο
  20°C
 • Χανια
  21°C
 • Ρεθυμνο
  20°C
 • Λασιθι
  20°C
Ekriti.gr Logo

Κυνήγησε τον ληστή της γυναίκας στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

Κυνήγησε τον ληστή της γυναίκας στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων

klopi-tsanta.jpg

Καρέ καρέ περιέγραψε τη ληστεία που διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια του, αλλά και την προσπάθειά του να πιάσει τον δράστη, ακροατής του Ράδιο Κρήτη, ο οποίος μίλησε την εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη.
Οπως είπε, στις 06:30 σήμερα το πρωί και ενώ βρισκόταν σε καφέ επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων, είδε έναν ψηλό, νεαρό άνδρα, να επιτίθεται και να ρίχνει στο δρόμο μία γυναίκα περίπου 60 ετών. Η γυναίκα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, ωστόσο ο νεαρός κατάφερε να αρπάξει την τσάντα της και να φύγει τρέχοντας.
"Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή. Εξοργίστηκα τόσο πολύ με αυτό που έβλεπα, που μπήκα αμέσως μέσα στο αυτοκίνητό μου". Ο ακροατής άρχισε να καταδιώκει τον νεαρό στα στενά των Δειλινών, ωστόσο αυτός κατάφερε να διαφύγει.Ο ακροατής κάλεσε την αστυνομία, ωστόσο περίπου μισή ώρα μετά την κλήση, όπως είπε, δεν είχε φτάσει.
Η γυναίκα, σοκαρισμένη και χωρίς ευτυχώς να έχει τραυματιστεί κάλεσε τον γιο της. Μέσα στην τσάντα που της πήρε ο δράστης είχε λίγα χρήματα, την ταυτότητά της και άλλα έγγραφα.
 

Διαβάστε επίσης. . .

Ο Σύνδεσμος Ελαιοκομικών Δήμων Κρήτης (ΣΕΔΗΚ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου (Τμήμα Αγροτικής...
Σε ισόβια κάθειρξη, απόφαση που πήρε ομόφωνα το Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, καταδικάστηκε σήμερα ο 33χρονος...
Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας...