Σάββατο 26 ΜΑΪ 2018 20:32
 • Ηρακλειο
  23°C
 • Χανια
  25°C
 • Ρεθυμνο
  24°C
 • Λασιθι
  23°C
Ekriti.gr Logo

Κι άλλα φάρμακα από τη Γαλλία για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

Κι άλλα φάρμακα από τη Γαλλία για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου

Κοινωνικο Φαρμακειο

Σε μια ακόμα συγκινητική δωρεά φαρμάκων προχώρησε το ζεύγος Bernard και Magali Fischer, οι Γάλλοι φιλέλληνες που ζουν μόνιμα στη Ροδιά και υποστηρίζουν τις εθελοντικές δομές προσφοράς του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ειδικότερα, επιστρέφοντας από το τελευταίο ταξίδι τους στη Γαλλία, έφεραν μαζί τους μια μεγάλη κούτα με φαρμακευτικό υλικό και φάρμακα που θα διατεθούν μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου, σε συμπολίτες μας – δικαιούχους της εθελοντικής δομής. Τα φάρμακα αυτά συγκεντρώθηκαν στη Γαλλία από φορείς και πολίτες με στόχο την ενίσχυση της συγκεκριμένης δομής, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη δεν γνωρίζουν σύνορα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δράση των ζεύγους Fischer ξεκίνησε το 2013 και από τότε, ανά τακτά διαστήματα, παραδίδουν στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου φάρμακα και υγειονομικό υλικό που χρησιμοποιείται για την κάλυψη αναγκών κατοίκων του Μαλεβιζίου που το έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον κ. Fischer και τόνισε: «Μια ακόμα συγκινητική δωρεά για μια από τις σημαντικότατες κοινωνικές δομές του Δήμου μας. Μια δομή που εδώ και πολλά χρόνια, μαζί και με όλες τις υπόλοιπες, φροντίζει να ανακουφίζει κατά το δυνατόν, τον πόνο των συνανθρώπων μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το ζεύγος Fischer και να ευχηθώ να είναι πάντα γεροί και δυνατοί, συνεχίζοντας την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο. Τους είμαστε ευγνώμονες»

 

Διαβάστε επίσης. . .

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:40 και η οποία έγινε αισθητή στην Δυτική Κρήτη. Το μέγεθος του σεισμού ήταν 3,8 της...
Στο πλαίσιο των προσπαθειών του Δήμου Αγίου Νικολάου για την ανακήρυξη της Σπιναλόγκας ώς Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της...
Μια εντυπωσιακή έκθεση με θέμα τους Γερμανούς Αλεξιπτωτιστές στη Μάχη της Κρήτης , έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες...