Τρίτη 24 ΑΠΡ 2018 09:33
Ekriti.gr Logo

Ηράκλειο: Τον πρόδωσαν τα βίντεο και τα αποτυπώματα

Ηράκλειο: Τον πρόδωσαν τα βίντεο και τα αποτυπώματα

διαρρηξη

Είχε ξαφρίσει τα καταστήματα, σχολικές μονάδες και διάφορους άλλους χώρους εργασίας στο Ηράκλειο αλλά σήμερα το πρωί, με το πρώτο φως της μέρας, είχε μια δυσάρεστη επίσκεψη και κατέληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο με χειροπέδες.
Ο λόγος για έναν 33χρονο  Ρομά από τον καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασού ο οποίος σύμφωνα με τα όσα του αποδίδουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, εμπλέκεται σε 9 υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων καθώς και σε δύο απόπειρες.
Ο ξαφνικός έλεγχος που έκαναν το πρωί οι αστυνομικοί στον καταυλισμό, είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και ο κλέφτης βρέθηκε αλλά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία πρόδωσαν τη δράση του. Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, βρέθηκε και ένα μαχαίρι και ο νεαρός άνδρας συνελήφθη για το νόμο περί όπλων ενώ στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια και οι κλοπές που είχε κάνει τους τελευταίους 4 περίπου μήνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ταυτοποιηθεί για τις κλοπές και τις διαρρήξεις, τόσο από τα αποτυπώματα που άφηνε κατά τη διάρκεια της δράσης του όσο και από βίντεο ενώ η λεία του από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, αγγίζει τις 15.000 ευρώ.

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Διαβάστε επίσης. . .

Η Ενωτική Πρωτοβουλία Φοιτητών Πολυτεχνείου Κρήτης, μαζί με το σχήμα ΣΑΜΠΟΤΑΖ-ΕΑΑΚ ΤΕΙ Χανίων, διοργανώνει για 17η συνεχή...
Με πρόταση και πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους Ηρακλείου, η Εκκλησία της Κρήτης θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο το...